Szeged és környéke

2010.10.08. 21:18

Ismét Megasztár-színpadon Gusztos Bence és a Fivérek

Szeged - Egyre népszerűbbek a Csongrád megyei megasztárosok: Gusztos Bence és a Fivérek is több tucat szerelmes levelet kaptak már a műsor indulása óta. Az énekesek ma jól ismert slágerekkel állnak színpadra.

Timár Kriszta

Megváltozott az élet a Megasztár-házban múlt hét szombat óta, amikor a szegedi énekes, Varga Detti kiesett a műsorból, így elköltözött. A legjobban talán a másik szegedi versenyzőt, Gusztos Bencét viselte ez meg, aki már az adás végén szembesült vele: két legközelebbi barátja, két szobatársa közül az egyik biztosan búcsúzik a tehetségkutatótól. Szeleczki Dávid állt ugyanis a zsűri előtt Detti oldalán – végül a fiú maradt.

– Üres Detti helye, rossz, hogy már nem lakik velünk. Hiányzik az anyáskodása, és az, amilyen jókat elhülyéskedtünk – mesélte Bence, akinek azonban sok ideje nem volt szomorkodni, hiszen egész héten a ma esti fellépésére készült. Kispál és a Borz Ha az életben című számával lép színpadra, és bár úgy érzi, jobban teljesít majd, mint az előző héten, nagyon számít a szavazatokra. Fiatal lányoktól egyébként biztosan rengeteget kap majd, hiszen nagy népszerűségnek örvend a körükben, annak ellenére, hogy köztudott: barátnője van.

Tükörben a szentesi Fivérek. Fotó: TV2

Tükörben a szentesi Fivérek.
Fotó: TV2

– Az egyik közösségi portálon lévő adatlapom a héten ötezer főnél betelt, nem tudok több ismerőst visszaigazolni – mesélte Bence, aki – akármilyen kevés ideje is van – igyekszik a hozzá érkező kedves szavakat megválaszolni. Ezek között volt már több házassági ajánlat is, amelyeket udvariasan, de visszautasított.

Hasonlóan népszerűek a szentesi Fivérek is. Seres Antit értük el a tegnapi főpróba szünetében, aki elmondta: bár testvérei leveleiről természetesen nem tud, ő maga napi több tucatot kap, amelyek között szép számmal akadnak szerelmesek is. – Sokan írtak azért is, hogy együtt éreznek velem pánikbetegségem miatt – tette hozzá, hangsúlyozva: szerencsére a héten nem tört rá a múltkorihoz hasonló roham. – Azt hiszem, a régóta várt siker most túl hirtelen zuhant rám, és nem tett jót a bezártság sem. De nem érzem azt a görcsöt, amit a múlt héten.

Nem csak a banda, Bence is számos SMS-t és levelet kap a szebbik nemtől.  Fotó: TV2

Nem csak a banda, Bence is számos SMS-t és levelet kap a szebbik nemtől. Fotó: TV2
A Fivérek ma ismét egy népszerű számmal, a Desperado című film betétdalával állnak színpadra. Anti elmondta: kicsit átformálták, de a stábtagoknak nagyon tetszett.

Egy SMS 50 forint

A TV2 a Megasztár versenyzőire a szombati szavazás lezárásáig beérkező minden egyes SMS-szavazat után 50 forintot ajánl fel a vörösiszap károsultjainak. Gusztos Bencére a 06-91-63-62-63-as számon a 05-ös kóddal, vagy a 17631-es számra küldött SMS-sel, a BENCE szó beírásával lehet. A Fivérek kódja a 06-91-63-62-63-as számon a 04, SMS-ben pedig a 17631-re a FIVEREK szót kell küldeni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!