Szeged és környéke

2010.10.20. 20:59

Játékszabály

I. Részletes szabályzat

A jelen dokumentumban foglaltak a játékban való részvétel szabályait tartalmazzák. Kérjük, olvassa el figyelmesen, mivel a játékban való részvételével automatikusan igazolja, hogy a jelen dokumentumot elolvasta, megértette és elfogadta.

A licitálás szervezője

A licitálás szervezője a Lapcom Kft., Délmagyarország Kiadó . (székhely: Győr, Újlak u, 4/A, továbbiakban: Szervező).

Általános szabályok

A játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden természetes és jogi személy.

A Lapcom Kft., Délmagyarország Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy jelen dokumentum tartalmát előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztassa. A licitálók, akik a változtatás után rvesznek részt a játékban, elfogadják ezen változtatásokat.

A résztvevők a licitálással hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a továbbiakban telefonon vagy e-mailben tájékoztatást adjon további játékairól.

Az aukcióban csak 18. életévét betöltött személy vehet részt. A felajánlott liciteket a küldő e-mailje alapján regisztrálja a rendszer. A legtöbbet licitálónak bizonyítania kell, hogy a megtett licit az ő saját licitje volt. Az ebből eredő problémákért, hibákért a Szervező nem vállal felelősséget.

A játék időtartama

A játék 2010. október 21-én, 08:00 -. 17:00-ig tart. Ezen időintervallum előtt és után adott aukcióra beküldött Licitek nem érvényesek

A játék menete

A játék végén az a Licitáló, aki a legmagasabb egyedi tétet ajánlotta, az ajánlott forintösszegért megveheti az Aukciós tárgyat.

Használt kifejezések

A "Licit" egy a szervező által meghatározott és kommunikált aukciós tárgy megvételére tett vásárlási ajánlat a Licitáló által meghatározott áron.

A "Licitáló" az a természetes vagy jogi személy, aki részt vesz a játékban azzal, hogy elküld legalább egy Licitet.

A játék időtartamát a Szervező határozza meg. A Szervező bármikor élhet azon jogával, hogy egy játékot idő előtt lezárjon, vagy meghosszabbítson.

Licitek

A Licit érvényes formátuma: a felületen az összeg számjegyekkel leírva.

Az Aukció lezárultával a Legsikeresebb licitálót a Szervező telefonon egy munkanapon belül értesíti. Amennyiben sikertelen a kapcsolatfelvétel, úgy a Szervező 2 munkanapot vár, hogy a Legsikeresebb licitáló jelentkezzen. Ha nem történt meg a kapcsolatfelvétel, a Legsikeresebb licitáló elveszti a jogát, hogy a játék tárgyát az általa a Licitben ajánlott forintösszegért megvásárolja és helyébe a következő legtöbb egyedi tétet beküldő Licitáló lép. A Szervező azon Licitálókat, akik nem a legalacsonyabb egyedi tétet küldték be, nem köteles értesíteni.

Adatvédelem

A Szervező minden adatot, amely a Licitek által eljut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezel, és azt harmadik személynek csak akkor adja ki, ha arra licitáló előzetesen engedélyt ad, vagy szükséges ahhoz, hogy a tárgy eljusson a Legsikeresebb licitálóhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!