Szeged és környéke

2010.10.01. 22:23

Megbetegedett a két szegedi megasztáros

Szeged - Mindkét szegedi megasztáros betegen lép ma a színpadra: Gusztos Bence torokfájással, Varga Detti arcüreggyulladással küzd. Nagy szükségük van tehát a szavazatokra, amelyek továbbjuttathatják őket a döntőbe.

Munkatársunktól

Megfeszített munkával készül a Megasztár 13 legjobb énekese a mai versenyre, ahol kedvenc dalukat adhatják elő. Két szegedit lehet szavazatokkal támogatni: Gusztos Bencét és Varga Dettit. Az énekesek a múlt heti döntő után többi társukkal együtt beköltöztek a Megasztár házba, ahol azonnal kisebbfajta vírusfertőzés terjed.

A szegedi Gusztos Bence és Varga Detti öröme nem felhőtlen: mindketten megbetegedtek. Fotó: TV2

A szegedi Gusztos Bence és Varga Detti öröme nem felhőtlen: mindketten megbetegedtek.
Fotó: TV2

Ez Bencét sem kímélte, a 17 éves fiú köhögéssel és torokfájással küzd. Szerencsére azonban nincs nagy baj, mint mondta, ez nem lehet akadálya annak, hogy kiálljon Lenny Krawitz számával, amelyet ma estére választott. Detti még Bencénél is rosszabbul járt: úgy tűnik, ő arcüreggyulladást kapott. Őt lapzártánkig nem sikerült elérnünk, hiszen tegnap reggeltől estig próbáltak a mai műsorra. A produkció sajtóreferense, Keresztesi Nikolett azt mondta, Detti nincs jól, és csak remélni tudják, hogy gyógyszerekkel rendbehozható az élő show idejére.

A szentesi-csongrádi Seres Róbert, Antal és Krisztián már készül a szombati produkcióra.Fotó: TV2

A szentesi-csongrádi Seres Róbert, Antal és Krisztián már készül a szombati produkcióra
.Fotó: TV2

A Megasztár mezőnyének van még egy Csongrád megyei képviselője, a Fivérek együttes. A szentesi–csongrádi fiúk a héten botrányukkal kerültek rivaldafénybe: a három Seres testvérrel, Antallal, Krisztiánnal és Róberttel fellépő Jámbor Béla basszusgitáros az osztálytársaival viccelődött az egyik közösségi portálon tiltott szerekről, amit többen komolyan vettek. Utólag elmondta, nagyon megbánta, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozta együttesét, de nem gondolta volna, hogy ez lesz egy tréfából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!