Szeged és környéke

2011.03.11. 18:48

Futókat toboroztak a T-Home Vivicittára

Szeged - Dombi Miki úgy látszik, semmitől nem riad vissza, ha Szeged „futófővárossá" tételéről van szó. Annak érdekében, hogy minél több embert csábítson futásra április 2-án a T-Home Vivicittára, tegnap a jéghideg Tiszán evezett 43 társával együtt.

Munkatársunktól

A szegedi sárkányhajós egyesület, a szabadidős és az egyetemi csapat, valamint néhány dunaújvárosi versenyző töltötte meg azt a két sárkányhajót, amelyekkel a víziteleptől egészen a klinikákig eveztek, majd onnan egy gyors versenyt rendeztek az úszóházig. Persze ez csak a készülő reklámfilm színesítéséül szolgált: ezután az átázott sportemberek csatlakoztak a rakparton rájuk váró futókhoz, és szárazföldön is megtették ugyanezt a távolságot.

Futókat toboroztak a T-Home Vivicittára. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


– Tényleg lapáttal kell futnunk? – tette fel valaki a kérdést a tömegben, de nem volt mese: ha Kaposvár legyőzéséről van szó, a barátok ezt is megtették. Kísérőik között pedig – akiknek többsége a közösségi oldalakon, illetve a rádióban közzétett felhívás miatt csatlakozott – volt kisgyerek, babakocsis család és kutyás sportember egyaránt.

– Fussál már! Anya olyan büszke lenne rád, hogy lát a tévében! – noszogatott egy fiatal nő egy kisfiút, aki végül úgy döntött, egyelőre nem szeretne sztár lenni. Mindenki más azonban hamarosan viszontláthatja magát a legújabb reklámfilmben, amely remélhetőleg ismét azt bizonyítja majd: Szeged megérdemli a futófőváros címet.

Címkék#Szeged
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!