Szeged és környéke

2012.12.02. 01:23

Csehi Antóniát választották meg Szeged Szépének - galériával

Látványos esten választották meg Csehi Antóniát Szeged Szépének; indokolatlan mennyiségű tangás fenék között vezetett az út a koronáig.

Segesvári Csaba

5. alkalommal választották meg Szeged Szépét: szombat este az IH-ban szinte telt ház követte a versenyzők útját a farmeros-trikós felvonuláson, majd a bikinis fenékrázáson és kisestélyis csábításon át az eredményhirdetésig. Miközben a nézők a terembe szivárogtak, az óriáskivetítőn végigkövethettük a 15 döntőbe jutott lány nyarát: alaposan felfedezve testük minden bikini által nem takart porcikáját.

Jócsaj dömping az V. Szeged Szépe választáson. Fotó: Segesvári Csaba - galéria


Kezdésképp Komár László emlékére, a Mambo Itáliánó dallamaira rázták lányok a csípőjüket. Az est háziasszonyától megtudtuk: az V. Szeged Szépe versenyre 339-en jelentkeztek, 15-en, egy felkészítőtáboron át jutottak el a döntőbe. A rendezvénnyel a szépségkirálynő választáson túl, a mellrák elleni küzdelemre, a prevenció fontosságára is felhívták a figyelmet. A 12 fős zsűriben helyet foglalt Pindroch Csaba – színművész, filmszínész, Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs és PR igazgatója, Bajusz Huba – plasztikai sebész, a Szent Gellért Magánklinika egyik alapítója, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club elnöke, Deák István – okleveles közgazdász – a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának dékánhelyettese, a Pénzügyek Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Számviteli Szakcsoportjának vezetője, Varga Péter – jogász – a Printker Office Land Zrt. elnök-vezérigazgatója, Zelena András, a szegedi Városi Televízió ügyvezető igazgatója, Szikszai Johanna nemzetközi hírű modell, fotómodell, Elite Model Look 2007 is.

– Most próbáljuk kitalálni, mi alapján pontozzunk – mondta Győrfi Pál, a zsűri elnöke a lányok farmeros-trikós felvonulása után. Elárulta: az összbenyomást figyelik, amihez Pindroch Csaba még hozzátette, neki személy szerint a kislánya tetszik legjobban. – Mást keresek, mint a többiek, szakmai szemmel figyelem a különleges arcokat – fogalmazott Szikszai Johanna, nemzetközi hírű modell. A zsűriben helyet kapott az egykori valóságshow-versenyző Milo is, aki a lányok láttán gyorsan leszögezte: neki könnyű megfelelni.

Jócsaj dömping az V. Szeged Szépe választáson. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Az első felvonulást követő divatbemutató alatt a büfében próbáltuk megfejteni: vajon az alkoholmentes sörre miért írják, hogy csak 18 éven felülieknek? „You wanna turn me on, You wanna turn me on, You wanna slap my ass, You wanna use me" – ordított a hangszórókból Bob Sinclar Groupie dala, amikor a döntős lányok bikinire vetkőzve nekiláttak az alkalmi kifutón feneküket rázni. Talán minden szépségverseny közös pontja: a férfiakat leköti a lágyan ringó csípő, hullámzó kebel látványa. Szombat este sem történt ez másképp, gyorsan előkerültek a telefonok, kamerák, rögzítendő a múló pillanatot.

– Minden lányban van valami diszkrét báj – fogalmazott a bikinishow után Zelena András, akit láthatólag lenyűgöztek a csinos idomok. Majd hozzátette: zsűritársaival traumás élménnyel gazdagodtak. Miközben a műsorvezető arról mesélt, hogy mennyire fontos a szépség mellett az ész is, Deák István a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának dékánhelyettese megjegyezte: a verseny estéjén ő elsősorban nem az intelligencia felől közelíti meg a kérdést. A topmodell Szikszai Johanna viszont megjegyezte: látható ki sportol és ki nem – utalva a néha szabadon rezgő fenekekre.

Jócsaj dömping az V. Szeged Szépe választáson. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Az estélyi ruhás felvonulás alatt a 15 döntős lány egy-egy szál virággal lepte meg a zsűrit, az ítészek asztala előtt vonulva mosolyukkal csalhattak maguknak újabb pontot. Tandi Flóra villámkoncertje után kiderült: második udvarhölgynek Bugya Dórát, első udvarhölgynek Kócsó Mónikát, míg az V. Szeged Szépének Csehi Antóniát választották.

A szervezők a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!