Szeged és környéke

2014.10.09. 15:58

Sértetteket keres a rendőrség

A magát Zepter termékek forgalmazójának kiadó gyanúsított közölte a nénivel, hogy korábbi megrendelései miatt fél áron juthat hozzá egy több százezer forintos matrachoz.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást folytat csalás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Jánosné ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. augusztus 30-án a délelőtti órákban kereste fel az idős sértettet Szegeden, a Föltámadás utcai házában. Az asszony Zepter termékek forgalmazójának adta ki magát. A gyanúsított közölte a nénivel, hogy korábbi megrendelései miatt fél áron juthat hozzá egy több százezer forintos matrachoz. A vásárlást követően kiderült, hogy az ágybetét csak csekély értékű.

A gyanú szerint az 50 éves, 160 centiméter magas, telt alkatú, festett szőke hajú, kerek arcú nő több személy sérelmére követett el hasonló módon bűncselekményeket Szegeden és környékén. A terhelt feltehetően egy szürke színű Renault Scenic típusú gépkocsival közlekedett, amivel az eladásra kínált árukat szállította.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse kéri, hogy akinek a sérelmére hasonló bűncselekményt követtek el és azt ez idáig nem hozta a rendőrség tudomására, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13) a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik