Szeged és környéke

2014.11.30. 16:25

Ajándékosztás! Csak a regisztrálást ne bízza Tiborra!

Hetedjére is megrendezzük decemberi Ajándékosztás játékunkat. Minél több napon játszik, minél több ismerősének elküldi, annál nagyobb eséllyel nyer. <br>

December 1-jén lépjen be a játékba!

Tibor: December 1-től lépjen be a játékba!Bízza Tiborra! Ezzel indítjuk el december 1-jén 2014-es Ajándékosztás játékunkat, amelyen, reméljük, Tibor tud majd megfelelő ajándékot mutatni.

Látogatóink közül a szerencsések december 1. és december 23. között naponta ajándékot nyerhetnek.

Idei játékunk főtámogatója a Premium Interiors lakberendezési webáruház, amely minőségi lakás, konyha, fürdőszoba textiliákkal, ágyneműkkel, berendezési tárgyakkal, kellékekkel foglalkozik. Főnyereményünk egy 200 ezer forintos utalvány, amelyet a Premium Interiors webáruházában lehet beváltani.

Tibor főnyereménye: 200 000 forint értékű prémium lakberendezési utalvány.

Tibor főnyereménye: 200 000 forint értékű prémium lakberendezési utalvány.
Érdemes naponta meglátogatni karácsonyi játékoldalunkat a Delmagyar.hu/karacsony címen, ahol mindennap bemutatjuk a nap aktuális nyereményét. Ha kedvet érez a játékhoz, csak annyi teendője van, hogy egyszeri regisztrálás után naponta belép az aznapi ajándékért.

A napi belépéshez a kalendáriumban az aznapi dátumra kattintson!

Töltse ki roppant egyszerű regisztrációs lapunkat és nyerjen nap mint nap! Amennyiben egy adott játéknapon megadja 5 ismerőse valós e-mail címét is, azzal az Ön neve még egyszer belekerül az aznapi sorsolásba és a főnyeremény-sorsolásba. Minden megadott, érvényes 5 e-mail cím után újabb esélyt kap.

Ugyancsak növelheti esélyét a főnyeremény-sorsoláson azzal, ha minél több napon visszatér és belép a játékba.

A december 1. és 23. közötti napi sorsolások a lezáruló nap másnapján kora hajnalban következnek be. Frissítés után az adventi kalendárium megfelelő dátumára kattintva lehet tájékozódni az eredményről.

A főnyeremény-sorsolást december 23-án hajnalban végezzük. Ennek eredménye aznap a játék kezdőoldalán tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!