Szeged és környéke

2015.03.19. 17:04

Díjazta a legjobb biológusokat a Sófi-alapítvány

Szeged - A tudományos seregszemlére az idén 17 pályázó nevezett mesterképzés és doktorandusz kategóriában.

Munkatársunktól

Biológuskonferenciát rendezett az SZTE Tehetségpont részeként működő Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány csütörtökön az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpontban. A tudományos seregszemlére az idén 17 pályázó nevezett mesterképzés és doktorandusz kategóriában.

Díjazta a legjobb biológusokat a Sófi-alapítvány. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


A mesterszakosok közül harmadik lett [namelink name="Kozma Mihály"], második helyen [namelink name="Giricz Zsófia"], első helyen [namelink name="Molnár Árpád"] végzett. A doktoranduszok versenyében a képzeletbeli dobogó harmadik fokára [namelink name="Varga Gergely István"] állt, második helyezést ért el [namelink name="Szabó Renáta"], győzött [namelink name="Tölgyesi Csaba"]. [namelink name="Kovács Kornél"], a kuratórium elnöke szerint a 12. konferenciára szakmailag rangos esemény nőtte ki magát. [namelink name="Gausz János"], az SZTE TTIK Genetikai Tanszék tudományos tanácsadója a díszvendégnek járó Greguss Pál-emlékérmet vette át Sófi Józseftől, a tehetséges fiatalokat támogató alapítvány létrehozójától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!