Szeged és környéke

2015.06.05. 20:35

Gazdára találnak születésnapi ajándékaink

Csongád megye - Sorra gazdára találnak a Délmagyarország tárgynyereményei, amiket lapunk 105 éves születésnapja alkalmából sorsolunk ki hűséges előfizetőink között.

Munkatársunktól

Nagyon örült a szegedi [namelink name="Erhardt Lászlóné Bakacsi Mária"] annak a mályvaszínű fagylaltgépnek, amit tegnap délelőtt adtunk át neki otthonában – hűségéért.

A Délmagyarország május 22-én ünnepelte 105 éves születésnapját: aznap – ahogy megírtuk – minden előfizetői példányba bekerült egy egyedi sorszámmal ellátott, 105 ezer forintos címletű bankjegy.

Május 23-ától június 17-éig, 21 megjelenési napon keresztül napi 5 nyerő sorszámot közlünk – a 105 nyereményből 100 darab ajándékcsomag, 5 fődíjasunk pedig egyenként 105 ezer forintot nyer bankkártyán. Máriára a pünkösdi ünnep után kacsintott a szerencse, előfizetői egyedi sorszámával nyerte meg a fagylaltgépet.

Erhardt Lászlóné örült a fagylaltgépnek: 6 éves unokájának készít majd fagyit vele. Fotók: Karnok Csaba

Erhardt Lászlóné örült a fagylaltgépnek: 6 éves unokájának készít majd fagyit vele. Fotók: Karnok Csaba
– A hatéves lányunokám örült a legjobban. Imádja a fagylaltot, azt mondta, hogy ideköltözik hozzánk, hogy mindennap tudjon enni belőle. Nagyon régóta vagyunk előfizetők, legalább 35-40 éve. Még soha nem nyertünk semmit, ötös lottón is a 2-es volt a legnagyobb nyereményünk. Mindennap főzök, fagylaltot még soha nem készítettem, itt a nyár, új kihívás lesz a készítése ennek a finomságnak – mondta.

A Szeged-Tápén élő [namelink name="Molnár Imre"] apósa a 60-as évektől volt előfizetője lapunknak, amit 1992-ben örökölt meg. Lapcom tálas mixert nyert szelvényével, a készülék színe és a formája is tetszett előfizetőnknek és feleségének. – Én megnyertem a mixert, de a feleségem használja majd. Ez a jó munkamegosztás – mondta mosolyogva. A Molnár házaspár szokott játszani lapunkkal, de most először mosolygott rájuk a szerencse.

Molnár Imréné már a hétvégén felavatja a mixert: ebben veri fel a habot a madártejhez.

Molnár Imréné már a hétvégén felavatja a mixert: ebben veri fel a habot a madártejhez.
– Volt már egy mixerünk, de azt évtizedekkel ezelőtt vettük a lengyel piacon. Ez sokkal modernebb, nagyon örültünk neki. Tésztát lehet keverni benne, és habot felverni. A hétvégén felavatom, madártejet készítek majd, amihez a habot a mixerben fogom felverni – magyarázta Molnár Imréné Marika.

Szülinapi játékunk folytatódik. Továbbra is figyelje mindennap a nyerő sorszámokat a Délmagyarországban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!