Szeged és környéke

2015.06.08. 22:01

Nem lesz sörkert idén a Vedresben

Szeged - Tizenhét évig várta a vendégeket a Bajor söröző és étterem szervezésében a HBH Sörkert a szegedi Vedres-szakközépiskola udvarán.

Munkatársunktól

Idén nyáron az élő zene és a kriglik szerelmesei már nem élvezhetik a sörünnepet: nem rendezik meg a mulatságot. A sörkert kezdetben csak néhány napig tartott nyitva, de az elmúlt években a nagy sikerre való tekintettel majdnem egy hónapig üzemelt: összesen több mint 300 ezren fordultak meg a sörünnepeken.

Idén nem koccinthatunk.

Idén nem koccinthatunk.
[namelink name="Zádori Roland"], a HBH Bajor Étterem és Söröző üzletvezetője elmondta: bár minden évben sikeres volt a rendezvény, idén mégis úgy döntöttek, nem tartják meg. A miértre semmi különleges indokot nem adott. [namelink name="Plesovszkiné Ujfaluczki Judit"], a KLIK szegedi tankerületének igazgatója érdeklődésünkre azt mondta, hogy nem a KLIK-en múlt a rendezvény elmaradása. Ahogy az elmúlt években mindig, most is megadták volna a sörkertre az engedélyt, de a szervezők részéről idén senki nem kereste meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!