Szeged és környéke

2016.06.23. 18:50

A Pompeji-tárlat a legdrágább kiállítás - nézze meg kedvezménnyel a Múzeumok Éjszakáján!

Kedvezménnyel felnőttek 1500, családok 3500 forintért nézhetik meg a szombati Múzeumok éjszakáján nyíló Pompeji-kiállítást a Móra-múzeumban és a Fekete Házban 18 órától, a Kass Galériában 19 órától.

Vezetések nem lesznek. A Móra-parkban már 17.30-tól árulnak jegyeket két kihelyezett pénztárnál. Vasárnaptól a felnőttbelépő 1890, a családi 5590 forintba kerül. Ez nemcsak a legdrágábban összeállított látványosság a városi intézményben, hanem a legdrágább belépőket is erre lehet váltani.

Galéria kép



Római menet indul szombat este 8 órakor a Dugonics térről a Kárász utcán át a múzeum elé. Korhű ruhában lehet csatlakozni, és akár a színpadon is lehet ilyenben szerepelni. A Móra-parkban háromnegyed 9-kor ruhabemutató, majd tűzugrás és gladiátorjáték kezdődik – tájékoztatott a programokról a tegnapi sajtótájékoztatón Szatmári Csilla, a múzeum munkatársa. A közművelődési palota a péntek esti hivatalos kiállításmegnyitó miatt 16 órakor bezár, és a Fekete Házzal és Kass Galériával együtt szombat este 6 órakor nyit ki. Ajándék tárlatvezetésre a csütörtöki meghosszabbított nyitvatartási napokon lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!