Szeged és környéke

2016.12.10. 14:01

A döntő előtt kiesett Dávid a Való Világból

Szeged, Budapest - A döntő előtt két nappal kiesett a Való Világ szegedi játékosa, Dávid. Harmadik párbaját vívta a játék során, Viviennel azonban már nem bírt el.

Timár Kriszta

A célegyenesben bukott el a Való Világ szegedi játékosa: Dávid két nappal a döntő előtt, a pénteki párbajon vérzett el.

A játék története során eddig mindig az kapott ki a párbajon, aki a kihívó volt – ez most a fiú volt. Mégis remélte, megtörik a "zöld kendős átok" és Viviennel szemben ő kerül majd ki győztesen az összecsapásból.

Sokan úgy gondolták, a lány az egyik legerősebb karakter a villában, Dávid azonban bízott benne, hogy az értelem győzhet az idétlen magamutogatással szemben. Neki ez volt a harmadik párbaja, a lánynak az első, a rutin azonban mégsem segített: a nézők ezúttal - ha kis különbséggel is - de nem neki szavaztak bizalmat a folytatásra.

Vasárnap már a 36 millió forint értékű fődíj sorsáról döntenek négy játékos közül, a csapatban azonban Dávid már nem lehet ott. Százöt nap után ki kellett költöznie a villából.

A szegedi fiatalember nem titkolta: csalódott, hogy kiesett a döntő kapujában. Elmondta: az elmúlt hónapokban megtanulta értékelni a családját, és a következő időszakot mindenképpen velük tölti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!