Szeged és környéke

2019.01.23. 12:47

A marihuána világnapja alkalmából verte meg barátját - léprepedés és vádemelés lett a vége

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a sándorfalvi férfival szemben, aki tavaly tavasszal a marihuána világnapja alkalmából rendezett házibulin verte meg barátját.

A vádirat szerint 2018. április 20-án vádlott megbeszélte barátaival, köztük a kiskorú sértettel, hogy a marihuána világnapja alkalmából Sándorfalva külterületén kannabiszt fogyasztanak dohánnyal keverve. Miután ez megtörtént a vádlott és baráti társasága egy sándorfalvi ingatlanba távoztak, ahol italozni kezdtek, ahol mind a vádlott, mind a kiskorú sértett jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak.


Az este során a sértett heccelni kezdte a vádlottat, amelyre a férfi úgy reagált, hogy az ágyon ülő kiskorút jobb ököllel arcon ütötte, majd az eldőlő sértettet több alkalommal a felső testén megütötte. A vádlott bántalmazása következtében a sértett az arcán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket, valamint léprepedést, mint közvetett életveszélyes sérülést szenvedett el, amely miatt még aznap kórházba szállították és közel egy hétig megfigyelés alatt tartották és kezelték.

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!