Szeged és környéke

2019.08.03. 20:15

Helyreigazítás

Hírportálunkat a Szegedi Törvényszék P.20.615/2019/12. sz. ítéletével a következők közlésére kötelezte 


Helyreigazítás: 


„A 2019. március 19. napján megjelent cikkben: „Baranyi: A Szeviép finanszírozta Ujhelyi házfelújítását, Botka visszatartott fél milliárd forintot a villamosprojekteknél" című cikkünkben Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép azzal hálálta meg dr. Ujhelyi István segítségét, hogy finanszírozta háza felújítását, ami kb. 30- 40 millió forintba kerülhetett." 


„A 2019. március 20. napján megjelent cikkben: „Kormánypártok: Ujhelyi István válaszoljon – a Szeviép pénzén újította fel a házát?" című cikkünkben Nacsa Lőrinc KDNP frakció szóvivő alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép 30-40 millió forint értékben újította fel dr. Ujhelyi István házát." 


„A 2019. március 20. napján megjelent cikkben: „Eljött az elszámolás ideje! - Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyéről, de Botkának is tisztázni kell magát" című cikkünkben a szegedi Fidesz közleménye alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr.Újhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!