Szeged és környéke

2016.06.23. 08:17

224 tő marihuánát termesztett, igazoltatáskor fogták el Szegeden

Közúti ellenőrzés során kábítószert találtak a szegedi rendőrök egy helybeli férfinál. A későbbi házkutatáskor 224 tő marihuánát foglaltak le az egyenruhások.

Munkatársunktól

Szegeden, a Makai úton igazoltattak a Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrs körzeti megbízottai 2016. június 20-án 18 óra 20 perckor egy járművet. Annak átvizsgálása során két befőttes üvegben, kábítószer gyanús növényi törmeléket találtak. Ezt követően a jármű vezetőjét, T. Pétert a rendőrök elfogták és előállították. Az elvégzett előzetes gyorsteszt alapján a 38 éves férfi kábítószert fogyasztott, és vezetői engedéllyel sem rendelkezett.


A személy tulajdonában levő ingatlanban végrehajtott házkutatáskor a nyomozók 224 tő marihuána növényt - amelyet a helyszínen lévő szaktanácsadó is megerősített - és az ezek termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le.


T. Péter ellen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon, őrizetbe vétele mellett a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!