Szeged és környéke

2019.05.23. 15:00

24 órán át fut Tiszasziget

Különleges eseménnyel zárul a már hagyományos egészséghét Tiszaszigeten: egy napon keresztül futnak kicsik és nagyok a település főterén.

H. E.

 – A szűrővizsgálatok mellett fontosnak tartjuk az egészséges életmód hirdetését, ezért idén főző-életmód klubot hoztunk létre. Mozgás is kapcsolódik a rendezvényhez, a közösségi futással az a célunk, hogy 24 órán keresztül valaki mindig legyen a pályán – magyarázta a település háziorvosa, Mohos András. 


Pénteken 17 órától szombat 17 óráig tart a futás, a Szent Antal téren, ahová nemcsak a falu apraja-nagyját várják, hanem bárkit, más településekről is. – Ez nem verseny, az a célunk, hogy minél többen mozogjanak, gyerekek és felnőttek együtt. Már sokan jelentkeztek, ám éjszakára még akad kiadó hely, ide 18 éven felüliek jelentkezését várjuk – hívta fel a figyelmet Ferenczi Ferenc polgármester. Kísérőprogramok is lesznek: aerobik, fitnesz és kick-box bemutató, az éjszakai futást pedig diszkózene színesíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!