Szeged és környéke

2015.10.13. 19:27

45-en nyertek lapunkkal, százezret ért a tiszai naplemente

Kisorsoltuk a "Legyen képben Ön is! Mit jelent Önnek a lakóhelye?" pályázatunk nyerteseit: 45-en összesen 2 millió forinttal lettek gazdagabbak.

Munkatársunktól

A tiszai naplementéről, a Belvárosi hídról és a dorozsmai malomról is küldött képeket lapunknak Tiszai Szabolcs, aki 100 ezer forintot nyert képével. – 13 éve fotózok, főként a természetet és a tömegközlekedést szeretem. Kedvelem a járműveket, a vonatokat, a hozzá tartozó infrastruktúrát – mondta lapunknak Tiszai Szabolcs, aki örült a 100 ezer forintos nyereménynek.

 A "Legyen képben Ön is! Mit jelent Önnek a lakóhelye?" pályázatunkra 115-en küldtek be fényképet, amiből 6 pályázat az előfizetés hiánya miatt érvénytelen volt. A Galambos Gáborné közjegyző jelenlétében tegnap megtartott sorsoláson 45-en lettek összesen 2 millió forinttal gazdagabbak.

Tiszai Szabolcs tiszai naplementéje 100 ezer forintot ért lapunk pályázatán. Fotó: Tiszai Szabolcs

Tiszai Szabolcs tiszai naplementéje 100 ezer forintot ért lapunk pályázatán. Fotó: Tiszai Szabolcs

Felhívásunkra szeptember 5. és október 8. között vártuk a fotókat, csak annyit kértünk: egy pályázó legfeljebb 5 képpel induljon. Kaptunk életképeket a családról, olvasóink bepillantást engedtek mindennapjaikba. Önök azt is megmutatták, a természet mellett az épített környezetet is szeretik, valamint a fesztiválokra is örömmel gondolnak. Humorból sem volt hiány: Kecskéstelepről olyan fényképet kaptunk, amiről a kecske sem maradt le. Akadt, aki tyúktojásokat fotózott, miniatűrtől az óriásig, bemutatva a vidék sokszínűségét. Volt, aki a 2006-os árvizet tartotta emlékezetesnek, erről küldött képet. Olvasóink szinte az egész megyéből pályáztak, ötletes fotók jöttek Csongrádról, Sándorfalváról, Zsombóról, Szegedről és Apátalváról is.

Fotó: Tiszai Szabolcs

A képeket böngészve elmondhatjuk, a szegedieknek a Tisza, a Holt-Maros és a belváros a legszebb, de a folyó szeretete Hódmezővásárhelyen is erős. A naplemente örök téma, csakúgy mint a gyerek.

100 ezer forint készpénzt nyert: Farkas Tibor, Gyuris Zsolt, Hegyközi Ferenc, Tiszai Szabolcs, Zádori Aliz.

50 ezer forint értékű Jysk vásárlási utalványt nyert: Dr. Balogh Géza, Dr. Erdélyi Lajos, Erdei András, Kiss Bettina, Nagy Lajos, Nagyné Lipták L. Katalin, Papua József, Sóki Istvánné, Török Mónika, Varga Sándorné.

50 ezer forint készpénzt nyert: Csongrádi István, Dr. Krisztinné Kuti Éva, Forrai Béláné, Kocsisné Pásztor Ágnes, Kordás Istvánné, Négyesi Jánosné, Neupert Márk, Török Ferenc, Vörös Péter, Zsikó Ágnes.

25 ezer forint készpénzt nyert: Baranyi Helga, Battancs Szilveszter, Bokor András, Bordás László, Csatlós Ferencné, dr. Nagy Péter, Faragó Sándorné, Király János, Kiss Ferenc, Maczelka László, Makrai Mihályné, Mester Ferenc, Nagy Istvánné, Onozó András, Rozgonyi Gabriella, Sikhegyi Béláné, Sipos István, Szabó Jánosné, Szeri József és Vass Attila. 50 ezer forint készpénznek örülhet Csongrádi István, dr. Krisztinné Kuti Éva, Forrai Béláné, Kocsisné Pásztor Ágnes, Kordás Istvánné, Négyesi Jánosné, Neupert Márk, Török Ferenc, Vörös Péter és Zsikó Ágnes. 50 ezer forintos Jysk vásárlási utalványt kap dr. Balogh Géza, dr. Erdélyi Lajos, Erdei András, Kiss Bettina, Nagy Lajos, Nagyné Lipták L. Katalin, Papua József, Sóki Istvánné, Török Mónika és Varga Sándorné. A 100 ezer forintnyi készpénzt pedig Farkas Tibor, Gyuris Zsolt, Hegyközi Ferenc, Tiszai Szabolcs és Zádori Aliz kapja. Gratulálunk a szerencsés pályázóknak!

Minden nyertes pályázónak küldtünk egy gratuláló levelet, a pénznyertesek egy adatlapot is kaptak, amelyet kitöltés után vissza kell juttatni kiadónk marketing osztályára (6729 Szeged, Szabadkai út 20.), az adatlap ügyfélszolgálati irodáinkban is leadható. A nyeremény összegét a megadott bankszámlaszámra - ennek hiányában a lakcímre - utaljuk. A Jysk utalványokat tértivevényes levélben küldjük ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!