Szeged és környéke

2014.04.27. 10:03

50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel

Szeged – Meglepetésekkel teli koncerten ünnepelte 50. születésnapját a szegedi Molnár Dixieland Band szombat este az IH Rendezvényközpontban.

Vida-Szűcs Imre

50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

A [namelink name="Molnár Gyula"] vezetésével működő héttagú együttes rendhagyó felállásokban is játszott néhány számot, például a banda három korábbi muzsikusával.

Sztárvendégként a szintén szegedi kötődésű Fool Moon acappella együttes és [namelink name="Berki Tamás"] dzsesszénekes lépett színpadra. Utóbbi konferansziéként nemcsak énekhangjával, hanem viccek sokaságával is szórakoztatta a telt házas közönséget.

50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel. Fotó: Karnok Csaba (galéria)


Molnárék megkapták Szeged város oklevelét, amelyet [namelink name="Kardos János"], a Művelődési Osztály vezetője adott át. [namelink name="Gallé László"] biológus, egyetemi tanár is elismeréssel beszélt a Molnár Dixieland Bandről. Az est fővédnöke, [namelink name="Martonyi János"] külügyminiszter távollétében az együttes menedzsere, [namelink name="Arató Sándor"] olvasta fel Martonyi jókívánságait. A lelkes közönség óriási tapssal jutalmazta a muzsikusokat, akik igazán tartalmas, nagyjából három órás ünnepi produkcióval készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!