Szeged és környéke

2015.07.17. 13:03

9 éves gyermeket rabolt ki egy 40 éves nő Szegeden

A kisfiú a testvérét várta, amikor a nő elszedte tőle a táskáját. A fiú elé állt, nem engedte elmenni, de a nő ellökte. Az orvosi rendelő közelében elfogták a rendőrök.

Munkatársunktól

Az egyik szegedi orvosi rendelőhöz hívták a rendőröket csütörtök délben. Egy 40 éves nő ment be a váróterembe, ahol egy 9 éves kisfiú testvérét várta. Az asszony kivette a gyerek kezében lévő táskából a pénztárcát, majd megpróbált elmenekülni. A 9 éves kisfiú a gyanúsított elé állt. Erre a nő megragadta a sértettet, elrántotta az útból, aki ennek következtében a falnak esett. Nem sérült meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének helyszínre irányított körzeti megbízottai a rendelő közelében elfogták Z. Krisztiánnét, akit rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt előállítottak. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrök lefoglalták az elrabolt pénztárcát, amit vissza is adtak tulajdonosának - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!