Szeged és környéke

2019.04.01. 11:56

A Katasztrófavédelem jelenti: ezek történtek a hétvégén

Tűzesetekhez és műszaki mentéshez is riasztották a tűzoltókat.

Berendezési tárgyak égtek egy lakatlan épületben Szegeden. Szombaton délben riasztották a szegedi tűzoltókat az Állomás utca végére, az egységek két vízsugárral fojtották el a lángokat. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. - tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.


Motorost gázolt egy személyautó szombaton délután Makón, a Kölcsey utcában. A város hivatásos egysége megszüntette az üzemanyag szivárgását, majd biztosította a helyszínt a mentés idejére. A balesetben három ember megsérült.


Vasárnap három helyen égett a kiszáradt aljnövényzet Csongrád megyében. Balástyán, Szikáncson és Szegeden égett a száraz fű, a szegedi, a kisteleki és a hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint a balástyai és a kisteleki önkéntes tűzoltók fojtották el a lángokat. A tűzesetekben senki sem sérült meg.


Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap kora délután Kiszombor belterületén. A makói tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben két ember megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!