Szeged és környéke

2019.03.29. 10:46

A Katasztrófavédelem jelenti: Főleg tűzesetek történtek, de volt, aki liftbe szorult

Ezek történtek Csongrád megyében csütörtökön.

Munkatársunktól

Makó


Egy használaton kívüli faház égett teljes terjedelmében csütörtökön reggel Makón. A város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre, három vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét hajtott végre a tűz okának felderítésére. - írja a Katasztrófavédelem.


Kétszáz négyzetméteren égett az erdő aljnövényzete csütörtökön Makó külterületén. A makói tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, melyek a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem okoztak komoly károkat a környezetben.

Balástya

Égett a nádas csütörtökön este Balástya külterületén. Ezer négyzetméteren csaptak fel a lángok, a tüzet a kisteleki és a szegedi hivatásos, valamint a balástyai és a kisteleki önkéntes tűzoltók közös erővel fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Szeged

Az erkélyen tárolt hulladék kapott lángra egy szegedi társasház erkélyén csütörtökön. A Felső-Tiszapartra riasztották a szegedi tűzoltókat este tíz órakor, az egységek egy vízsugárral végezték el az oltást. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Hódmezővásárhely

Megdőlt egy nagy méretű fa csütörtökön délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Nyárfa utcában. A fa a gyalogosok és a járművek forgalmát is veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést, az eset során senki sem sérült meg.

Szentes

Liftbe szorult egy ember csütörtökön délben egy szentesi társasházban, a felvonó két emelt között állt meg. A lift karbantartója hárította el a műszaki problémát, a tűzoltók pedig kiemelték a felvonóból a pánikba esett embert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!