Szeged és környéke

2008.09.25. 23:35

A KDNP a pszichiátriai gondozóról

Szeged - A Pulz utcai pszichiátriai gondozó épületével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a KDNP szegedi önkormányzati frakciója. Kalmár Ferenc a párt megyei elnöke megjegyezte: a városvezetésnek csak a befektető érdeke számít.

Munkatársunktól

Ahogy azt megírtuk: a klinikai központ elnöke az I-es kórházéval összefüggő telken álló pszichiátriai klinika Pulz utcai épületének eladásából legalább 500 milliós bevételt remélt. Ebből újítanák fel a Leányszállás közben lévő nővérszállót, amibe a Pulz utcai pszichiátriai osztály 34 ágya kerülne. – Az állami tulajdonban levő gondozó épületét az előterjesztés szerint 300 millió forintért kívánja megvásárolni a város. Ennyiért adná tovább a befektetőnek, és ennyiből kellene felújítani a nővérszállót. A KDNP szerint ez az összeg nem elegendő az új gondozó kialakítására, ezért nem támogatja a városvezetés ilyen irányú elképzeléseit – mondta Kalmár Ferenc.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!