Szeged és környéke

2019.08.26. 22:46

A marhák az elsők: tehenek akadályozták a határátkelést Tiszaszigetnél - fotó

Megdőlt az idei rekord a Csongrád megyei határátkelőkön a hétvégén - de máskor is nehezítheti nem várt akadály az átkelést. Például tíz tehén, Tiszaszigetnél, a szerb oldalon.

Megírtuk: megdőlt az idei rekord a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőknél, annyian használták azokat. A megnövekedett forgalom oka, hogy az elmúlt hetekben a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indultak, most pedig már onnan térnek vissza, fogalmazta meg a rendőrség: néha viszont meglepő dolgok hátráltatják az átkelni vágyókat. Például tehenek, ahogy ez hétfőn is történt a tiszaszigeti átkelőnél - a Határfigyelők - Horgos, Gyála, Királyhalom / Röszke, Tiszasziget, Ásotthalom facebook oldalra posztolták ki a bizonyítékot "Tizenöt perc, tíz tehén" címmel.

Fotó forrása: a Határfigyelők - Horgos, Gyála, Királyhalom / Röszke, Tiszasziget, Ásotthalom facebook oldal

Fotó forrása: a Határfigyelők - Horgos, Gyála, Királyhalom / Röszke, Tiszasziget, Ásotthalom facebook oldal


Mindenhol a marhák az elsők, állapította meg az egyik kommentelő - a tehenek egyébként a gyálai, tehát a szerb oldalon tartották fel a forgalmat, ahogy ez a Szabad Magyar Szó cikkéből is kiderül. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!