Szeged és környéke

2009.09.03. 20:40

A sármos Michael Madsen és a hosszú combú lányok

Szeged - „You are beautiful", azaz „Gyönyörűek vagytok" – ismételgette tegnap a Szeged Szépe szépségkirálynő-választás 14 döntős lányának gyűrűjében Michael Madsen.

Bobkó Anna

A versenyzők nem véletlenül csöppentek a Sing-Sing elé, amely ezen a héten Koltai Róbert The Magic Boys című filmjének forgatási helyszínéül szolgált. Gera Gábortól, a szépségverseny főszervezőjétől megtudtuk: a csinos lányok ugyanabban a szállodában laknak a felkészítő tábor idején, mint Pindroch Csaba, Szabó Győző és Madsen. A színészek invitálták meg a versenyzőket a közös fotózásra. Először Szabó Győző pózolt a kamerák előtt a 28 hosszú comb tulajdonosával, majd Madsent állták körül a kuncogó leányzók.

A Szeged Szépére idén 155-en jelentkeztek, közülük választották ki a szervezők a döntőbe került 14 lányt, akik ezen a héten több programon is részt vesznek.

Világsztár hölgykoszorúban. Fotó: Karnok Csaba

Világsztár hölgykoszorúban.
Fotó: Karnok Csaba

Tegnap a fotózáson kívül sétahajóztak a Tiszán. Holnap szinte egész nap a koreográfiát tanulják a döntőre. Szombat este 8 órakor kezdődik a szépségverseny a Régi Hungária Szállóban. A belépés ingyenes.

Címkék#film#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!