Szeged és környéke

2016.05.08. 22:35

A Szabadság-szoborra is húzhatták volna a világ legnagyobb bikini alsóját

303 XL-es a mérete annak az Origami márkájú bikinialsónak, amelybe vasárnap Algyőn 220 kislány állt bele a Fit Kid országos bajnokságon. Az óriási, korallszínű bugyi, amelyben Sarka Kata modell, műsorvezető is benne volt kislányával, Noémivel, bekerül a Guinness-rekordok közé.

Salánki Zsófia

– Huszonöt ember három napig szabta a bikinialsót, a súlya pedig 13 kilogramm lett – mondta lapunknak [namelink name="Segesváry Evelin"], az Origami Bikini márka dizájnere, ügyvezető igazgatója vasárnap az algyői sportcsarnokban, a Fit Kid országos bajnokságon. A márka képviselői és a Phoenix Fitness Fit-kid egyesülete állította fel a világrekordot, amelyben nemcsak a világ legnagyobb bikinialsóját varrták meg, hanem belezsúfoltak 220 kislányt is. Eredetileg csak száz kislánnyal számoltak, de a rekordok.hu képviselői úgy látták, van még hely. Az óriási, korallszínű csodában ott volt Sarka Kata modell, műsorvezető, az Origami Bikini arca, valamint kislánya, Noémi is.

 

FitKid verseny és Guiness-rekord kísérlet Algyőn

 

A Szabadság-szobor bugyija


Segesváry Evelin megosztotta velünk, hogy a 303 XL-es bikinialsó a maga 10 méteres szélességével, 20 méteres derékbőségével, 5,6 méteres magasságával épp akkora, hogy rá lehetne adni a New Yorkban található, 46 méter magas Szabadság-szoborra. Nem csoda tehát, hogy 220 kislány belefért. A rekordok.hu szakértőinek hivatalos véleményét a Guinness-szövetség is elfogadja, így nemcsak magyar, hanem világrekord is született.


– Nagyon szeretem a közösségformáló programokat. Ráadásul nálunk az egész család sportol, Noncsi most épp táncol, és néha eljön velem futni is – mesélte [namelink name="Sarka Kata"], aki azt is elárulta, hogy férje, [namelink name="Hajdú Péter"] nemrégiben fogyott 10 kilót, hiszen focizik, karatézik és diétázik is. Kisfiuk, Dávid belázasodott, így nem jött édesanyjával. – Noémi nagyon élvezi a programot, jól éreztük magunkat a szállodában is. Megettem a világ legfinomabb lángosát, ami nem passzol a diétámba, de az illatának nem lehetett ellenállni – tette hozzá Sarka Kata, aki kislányával a mórahalmi Elixír Hotelben szállt meg.


A Fit Kid egy olyan új sport, amelyben aerobikra jellemző mozgások keverednek akrobatikus elemekkel, és színes jelmezekben adják elő. A tegnapi országos bajnokságon 230 kislány kelt versenyre a 6–13 éves korosztályban. Szaltókat, feszes spicceket és csodás tollakkal, strasszokkal, rojtokkal díszített kosztümöket láthatott a közönség. – Szeretem, ha sminkelnek, és már kétszer lettem első helyezett – mondta a 8 éves Domonkos Luca, miközben arcára pirosító, szájára pedig piros rúzs került. Édesanyja elárulta, kislánya 5 éves kora óta táncol, a sport kitartásra tanítja őket.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!