Szeged és környéke

2010.09.20. 21:53

A szegedi Jobbik kinyitná a Vigadót

Szeged - „Közel 30 éve pusztul az újszegedi Vigadó épülete. ... A városvezetés profilkötöttséggel adta el a területet, ám az új tulajdonosnak folyton keresztbe tesz: nem adja meg az építési engedélyt, és irreális előírásokat támaszt felé. Az újszegedi jobbikos képviselőjelöltek elkötelezettek a Vigadó újranyitása mellett" – jelentette ki kedd délután Tóth László.

Delmagyar.hu

A 13-as választókörzet képviselőjelöltje a párt másik két újszegedi jelöltje – Király József (14. vk.) és Sándor Gyula (12. vk.) – nevében elmondta: számos probléma van a városrészben. Példaként a játszótereket említette meg, amelyek közül a Holt-Marosnál lévőt lepusztultnak titulálta. A jelöltek elmondták: tiszteletdíjukat megválasztásuk esetén a rászorulóknak ajánlják fel, valamint – a többi jobbikos képviselőhöz hasonlóan – visszahívhatók lesznek megbízatásukból, amennyiben választóik csalódnának bennük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!