Szeged és környéke

2013.12.09. 16:34

A verekedő bement, a villamosrugdosót elkapták!

Szeged – Őrizetbe vették a szegedi nyomozók azt az utast, aki megverte azt a férfit, aki rászólt, nem kéne cigarettázni a 2-esen. A verekedő őnként ment be a rendőrségre. A társa is megvan.

Delmagyar.hu

Újabb fejlemények:

H. Csongort a Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette kísérletével gyanúsította meg. A 24 éves fiatalember részletes, tényfeltáró, beismerő vallomást tett. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezi az ügyészségnél, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Az esti órákban a nyomozók elfogták és előállították H. Csongor társát, Gy. Lászlót. Ellene szabadlábon hagyása mellett garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A 25 éves szegedi lakost azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy ugyan a sértettet nem bántalmazta, de a villamosba a leszállást követően belerúgott.

* * *

A Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette H. Csongort. A nyomozók kezdeményezik a 24 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.

Fotó: CSMRFK

Fotó: CSMRFK

Korábban írtuk:

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították a gyanúsított személyazonosságát. H. Csongor 24 éves szegedi férfi miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik, 15 órakor jelentkezett a rendőrségen.

H. Csongort a szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgatják ki.

Társának személyazonosságát – aki a megalapozott gyanú szerint ugyan a sértettet nem bántalmazta, de a villamosba a leszállást követően belerúgott – szintén megállapították a szegedi nyomozók. Őt még keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!