Szeged és környéke

2009.05.15. 23:20

Adóbevallás a Somogyiban

Szeged - Idén másodszorra telepedett ki az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága a szegedi Somogyi-könyvtárba, hogy a munkatársak segítsenek az szja-bevallások kitöltésében.

Munkatársunktól

 Tegnap délelőtt 10 órától már itt, a Dóm téren, a könyvtár első emeletén fogadta az első adózókat Tamásné Czinege Csilla regionális igazgató, valamint Palánkainé Sebők Zsuzsanna könyvtárigazgató.

Azért „vitték közel" a számítógépeket az adózókhoz, hogy akik nem rendelkeznek internettel, azok is feladhassák vagy ellenőriztethessék a nyomtatványokat. Ma, szombaton 10–16 óra között lehet igénybe venni a népszerű szolgáltatást a Somogyiban. Ugyanebben az időpontban Makón, Vásárhelyen, Szentesen és Csongrádon is a könyvtárak fogadják az utolsó előtti pillanatban futó adózókat az APEH-hel létrejött együttműködés keretében.

Tamásné Czinege Csilla elmondta: eddig 88 ezer magánszemély adta be az szja-bevallását Csongrád megyéből, és a május 20-ig hátralévő pár napban még 70 ezret várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!