Szeged és környéke

2009.12.17. 19:11

Ajándékozási lázban megoldás: a szabadtérijegy

Szeged - Találó karácsonyi ajándéknak tartják az emberek a szabadtéri előadásaira szóló kedvezményes bérletet, amely már ötezer-négyszáz forintért megvásárolható. Most ajándék, sóbarlangba szóló kuponnal együtt vásárolhatjuk meg – akár üdülési csekkel is.

Már csak egy hét van karácsonyig, és bár a boltok november óta csábítanak vásárlásra, sokan az utolsó pár napban kezdik el az ajándékok beszerzését. Ilyenkor jönnek legjobban a frappáns ötletek, mint például a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló bérletek. Ahelyett, hogy családtagjainknak kapkodva megvennénk a sokadik sapka-sál kombinációt, gondoljunk arra, mennyivel jobban örülnének egy Carmen–Hair párosításnak. Vagy éppen egy My Fair Lady–Carmen, Dózsa– Hair konstrukciónak. A két előadásra szóló belépőket kedvezményes áron, ötezer-négyszáz forintért is meg lehet vásárolni.

A Fesztivál Jegyirodán már üdülési csekkel is lehet vásárolni. A különleges ajándékkal bárkit meglephetünk, hiszen a klasszikus műfajok rajongóit a Carmen operaváltozata vagy a Dózsa történetéből készült táncmű nyűgözheti le, míg a könnyű kikapcsolódásra vágyókat a Hair vagy a My Fair Lady. A kivételes meglepetés mellett most apró ajándékkal is meglephetjük szeretteinket, hiszen a Feeling Center jóvoltából minden szabadtéri bérlethez egy ötven százalék kedvezményre jogosító kupon jár, amely a wellnessközpont sóbarlangjába érvényes, így duplán ajándékozhatunk.

Ajándékozási lázban megoldás: a szabadtérijegy

Ajándékozási lázban megoldás: a szabadtérijegy
– Meglepődtem, és nagyon kedves dolognak tartom, hogy így próbálnak meg örömet szerezni a vásárlóknak – mondta Csík Sándorné. – Annál is inkább, mert már ücsörögtem sóbarlangban, és igazán hangulatos.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!