Szeged és környéke

2019.03.29. 21:59

Aradon találkozik a vendéglátóipar

Idén március 28-30. között rendezik meg Aradon a GastroPan kiállítást, amelyen a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák szakemberei, vállalkozói találkoznak.

Munkatársunktól

A kiállításra több száz beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a több tízezer szakmabeli látogatóval. Délkelet-Európa legnagyobb szakmai eseményén, a GastroPan kiállításon látványos kulináris show-műsorok, élő bemutatók, a technológiák, nemzetközi irányzatok és egyedi ajánlatok várják a látogatókat a legfontosabb sütőipari, cukrászati, vendéglátóipari, gasztronómiai, száraztésztagyártói, malomipari, kávé-, fagylalt- vagy csokoládékészítési beszállítók részéről.


A kiállításon minden évben jelen vannak a romániai és nemzetközi szakmai szervezetek képviselői, köztük a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Magyar Pékszövetség. A rendezvény kiemelten kezeli a magyarországi kiállítókat és látogatókat, mivel a kiállítás szervezői és tulajdonosai is magyarok. A kiállítás egyik fő látnivalója a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. által szervezett Magyar Nemzeti Stand.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!