Szeged és környéke

2007.09.06. 16:19

Az Operaház fantomja a szegedi sportcsarnokban

Szeged - Egy csillár, két szerelmes és egy titokzatos harmadik, az Operaház fantomja, aki meghiúsítja a happy endet – a káprázatos musical szcenírozott koncertváltozata a Madách Színház szervezésében szeptember 26-án Szegedre jön.

Bobkó Anna

A szcenírozott koncert azt jelenti, hogy a művészek jelmezben, a darab egyik jellemző díszletében adják elő a musicalt. A díszlet közepén nagyméretű vetítővászon áll majd, melyen a Madách Színház valamennyi díszletképe megjelenik. A szegedi nézők a látványos csillárzuhanásról sem maradnak le, ezt érdekes filmbeállításként mutatják be. Christine szerepében a gyönyörű Fonyó Barbarát láthatják, az Operaház fantomja Miller Zoltán lesz. Carlotte Giudicellit Sáfár Mónika, Raoult pedig Homonnay Zsolt alakítja.

A szegedi városi sportcsarnokban este nyolc órakor kezdődik a koncert, melyen a teljes előadás zenei anyaga elhangzik, hossza körülbelül két óra lesz – közbeiktatva egy szünettel. A jegyek 4990 forintba kerülnek, előfizetőink azonban ezer forinttal olcsóbban, azaz 3990 forintért juthatnak hozzá. Egy előfizetőnk négy jegyet vásárolhat a Délmagyarország és a Délvilág ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!