Szeged és környéke

2019.08.30. 21:35

Az utolsó mohikán: rajongunk az alábbi szegedi, egyetemista fellegvárnak is kitűnő kis lakásért!

Hiába a kisebb alapterület, valaki profin megoldja a kérdést! Egy szegedi tulajdonos azonban tudja, mivel nyerhet teret - a szekrénybe rejthető ágy mellett egyéb praktikus fogásokat is magába rejt a 37 nm-es, 16,9 milliós otthon.

Hiába a kisebb alapterület, valaki profin megoldja a kérdést! Magyarországon még mindig ritkaságszámba megy a falra felhajtható, szekrénybe rejthető mobil ágy. Egy szegedi tulajdonos azonban tudja, mivel nyerhet teret - az okos hálószobai megoldás mellett egyéb praktikus fogásokat is magába rejt a 37 nm-es, 16,9 milliós otthon.

“Azonnal költözhető teljesen felújított garzon lakás bútorozottan eladó a Csillag tér közelében. Egy 10 emeletes társasház 3.emeletén található 1+1 szobás főzőfülkés 37 m2-es lakást kínálok eladásra Tarján központi részén, a Budapesti krt. Csillag térhez közel eső részén. Az ingatlan kiváló választás lehet egyetemistának, fiatal párnak, első lakásnak. Esetleg befektetésnek is, hiszen 2 szoba kiadható. [...] Mindenütt helytakarékos megoldásokra törekedtek: tolóajtó szinte minden helyiségben, lenyitható ágy, szétnyitható ebédlőasztal stb." - áll a hirdetésben

A 16,9 milliós árban a teljes bútorzat is beletartozik. Ha még nem talált volna otthont egyetemista “fecskéjének", nézze meg a részletes leírást és a további helyiségeket bemutató képeket az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!