Szeged és környéke

2011.02.07. 10:28

Az úttest közepén vágtak disznót a Cserepes soron - Képgaléria!

Szeged - A sokat látott járőrök is meglepődtek azon a látványon, ami a Cserepes soron fogadta őket pénteken délelőtt. Az ott lakók ugyanis disznót vágtak, közúton...

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó járőrei szokásos útvonalukon haladtak, amikor pénteken délelőtt befordultak a Cserepes sorra. Tovább menni azonban nem tudtak, ugyanis az aszfaltozott közúton két sertés feküdt, miközben öten darabolták azokat. Az is látszott, hogy a munka már egy ideje folyik, ugyanis az út véres volt, illetve több felé disznódarabok voltak.

A rendőrök megálltak, igazoltatták a jelenlévőket, akik elmondták, hogy náluk hagyomány, hogy a közúton vágják a disznót, így meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg az udvarban végezzék ezt a tevékenységet. Az is kiderült, hogy a két disznót egy lóért cserébe szerezték be, és saját céljukra akarták azokat feldolgozni.

Az úttest közepén vágtak disznót a Cserepes soron. Fotó: Rendőrség (galéria)


Az érintettek ellen az egyenruhások szabálysértési feljelentést tettek és felszólították őket, hogy a disznóvágást az udvarban fejezzék be - tájékoztatta a delmagyar.hu-t [namelink name="Szenti Szabolcs"], a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!