Szeged és környéke

2019.07.14. 11:14

Balástyán loptak rendszámot, majd Kecskeméten fizetés nélkül tankoltak - felismeri őket?

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két személy azonosításában, akik egy közterületen parkoló autóról levették, majd eltulajdonították annak rendszámtábláit Balástyán.

Munkatársunktól

A Kisteleki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írta a police.hu.


A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők 2019. június 8-án 10 óra és 2019. június 9-én 21 óra közötti időben, a Balástya Széchenyi utca és Kodály utca kereszteződésénél parkoló személyautóról levették annak első és hátsó rendszámtábláit. Később a hatósági jelzéseket egy másik járműre rakták fel, és egy Kecskemét külterületén, az M5-ös autópályán lévő benzinkúton tankoltak, majd a helyszínről fizetés nélkül távoztak.


A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottakról.


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi utca 2.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!