Szeged és környéke

2019.07.27. 14:53

Bemutatkozott Nemesi Pál a szegedi Fidesz-csoport tagjainak

A beszédet követő titkos szavazáson a tagok egyhangúlag döntöttek arról, hogy támogatják a független polgármesterjelöltet, és munkájukkal segítik Nemesi Pált választási kampányában.

Bemutatkozott Nemesi Pál a szegedi Fidesz-csoport tagjainak – írta lapunkhoz eljuttatott közleményében a pártszervezet. Közölték: a csoportülésen a független polgármesterjelölt több mint egy órán keresztül beszélt programjáról és arról, hogy miért szállt ringbe Szeged város vezetéséért. Nemesi Pál hangsúlyozta, hogy Szegedért és az összes szegediért kíván dolgozni és a helyi gazdaság felpörgetésével új lendületet kíván adni a városnak. A beszédet követő titkos szavazáson a tagok egyhangúlag döntöttek arról, hogy támogatják a független polgármesterjelöltet, és munkájukkal segítik Nemesi Pált választási kampányában.


Mint arról beszámoltunk, Nemesi a hónap elején jelentette be, hogy független polgármesterjelöltként elindul az őszi önkormányzati választásokon. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetője azóta többször tárgyalt a Fidesz szegedi elnökével, Bartók Csabával. Végül hétfőn írtak alá megállapodást arról, hogy a Fidesz támogatja Nemesi Pált a választásokon.


A párt a támogatását korábban három feltételhez kötötte. Eszerint elvárják a polgármesterjelölttől a harmadik híd megvalósítását, a biztonsági kerítés megtartását és a szegedi gyermekek, nyugdíjasok támogatásának 13 ezer 500 forintra emelését. Nemesi kijelentette: egyetért ezekkel a feltételekkel.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!