Szeged és környéke

2013.07.12. 22:07

Bérlakás fiataloknak

Sándorfalva - Sándorfalva önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Petőfi u. 91. szám alatti fiatalok átmeneti bérlakására.

Munkatársunktól

A 64,9 négyzetméter hasznos alapterületű, 1+3 szobás, összkomfortos lakás bérleti díja havonta 42 ezer 300 forint. Az óvadék mértéke minimum kéthavi bérleti díj összege. Az a 40 év alatti, legalább középfokú iskolai végzettségű nagykorú személy pályázhat, akinek és a vele együttköltözőknek egy főre jutó havi nettó jövedelme minimum 57 ezer forint (egyedülálló esetén 71 ezer 250 forint), és lakás céljára szolgáló ingatlantulajdona nincs. A lakásigénylő-lap az önkormányzati hivatalban kérhető, illetve a www.sandorfalva.hu honlapról letölthető. A pályázat beadási határideje július 25-e 10 óra. A pályázathoz csatolni kell a lakásigénylő-lap mellett a pályázó és azzal együttköltöző nagykorú személyek a pályázat beadásának időpontját megelőző 6 havi kereseti igazolását, be kell mutatni a személyi okmányokat, igazolni kell az iskolai végzettséget és a munkáltatói igazolást. A pályázati feltételekről további felvilágosítást a 62/572-969-es telefonszámon, illetve személyesen Katosné Kószó Matild műszaki ügyintézőnél lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!