Szeged és környéke

2011.11.11. 08:56

Betegszállítóba csapódott egy Opel az 5-ös úton - galériával

Szatymaz - Baleset történt péntek reggel az 5-ös úton a 154-es kilométernél. Egy Szeged felé tartó betegszállítóba csapódott egy Opel Astra. Két embert kórházba szállítottak.

Delmagyar.hu

- Az út szélére húzodtam, mert közeledett az Opel. Egyszer csak hatalmas durranás, a kezem is lecsúszott a kormányról, a vezetőülés is eltört - mesélte a Szegedre tartó kisteleki betegszállító sofőrje. Az ütközéstől az Opel bal oldala teljesen összeroncsolódott, ajtait a tűzoltók vágták le. A becsapódás előtt az Opel hosszú féknyomot hagyott, majd az úton keresztbe fordult. Megtudtuk, a betegszállító utasok nélkül tartott Szegedre, a két sérültet az Opelből vágták ki a tűzoltók. Helyszíni stabilizálásuk után a mentők Szegedre szállították a sérülteket.

Egy Szeged felé tartó betegszállítóba csapódott egy Opel Astra. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


A baleset tragédiába is torkollhatott volna, ugyanis egy buszmegállótól 50 méterre történt. A buszra váró asszonyok is megrémültek az eset kapcsán.

A vétkes sofőr helyszínre érkező édesapja elképedve nézte a roncsot, nem értette, fia miért csapódott hátulról a betegszállítónak. Amikor megtudta, hogy gyermeke életben van, felsóhajtott: "Hála a jóságos istennek!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!