Szeged és környéke

2007.12.21. 22:51

Betörtek a hivatalba és a bölcsődébe

Szeged - Egy fél csokoládét és egy ajándékcsomagot vittek magukkal azok a rablók, akik a szegedi polgármesteri hivatal szőregi kirendeltségére és a szomszédos bölcsődébe törtek be.

Munkatársunktól

Az ismeretlenek nem az édességért mentek: összeszedték a számítógépeket, számológépeket, digitális fényképezőgépet. Elvinni azonban nem volt idejük, mert az Invitel hálózatjavítást végző munkatársai hajnali egy órakor megzavarták őket. Ők értesítették a rendőrséget is.

A betörők felfeszítették az ajtókat és a fiókokat, mindent átkutattak. Találtak egy rácsos ajtót, amit betörtek, majd a szobában található páncélszekrényt is kinyitották. Valószínűleg nem tudták, hogy a körzeti megbízott irodájában járnak. Semmi számukra érdekeset nem találtak. A rendőrség a rablókat még nem találta meg, de egy ott hagyott katonai hátizsákot igen.

[namelink name="Iványi Aurél"] Szőreg önkormányzati képviselője elmondta: nem feltételezi, hogy a betörés politikai indíttatású, de tény, hogy a hivatalban és a képviselői irodában található gépek nem nyilvános információkat tartalmaznak.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!