Szeged és környéke

2009.07.14. 18:32

Bevásárlónap július 18-án

A Délmagyarország és a Délvilág bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni szombat bizonyul, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében is.

Munkatársunktól

Régi igazság, hogy nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból ami jó, amit már megszokott, vagy, másképp fogalmazva, minél kevesebbet feladni abból amit már egyszer sikerült elérni. Így vagyunk ezzel életszínvonalunkkal, igényeinkkel, illetve az ezzel szorosan összefüggő vásárlásainkkal is. Óhatatlanul pénztárcaérzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire mint mostanság. Okosan tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon. Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág is azzal, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni szombat bizonyul, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében is. Erre a napra az együttműködő hirdetési partnereink extra akciós kedvezményeket biztosítanak olvasóinknak, minimum 20%-ot elengednek bizonyos termékeik árából. Az első bevásárlónap július 18-án lesz.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a július 17-i Délmagyarországban és Délvilágban található kuponok bármelyikét és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál – ne feledjék, legalább húsz százalékot spórolhatnak a családjuknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!