Szeged és környéke

2016.09.21. 15:41

Bioépítészti Napok Újszegeden

Szó lesz például a napelemes rendszerek gazdaságosságáról és a hőszivattyúkról is.

Munkatársunktól

– A zéróenergia-házzal kapcsolatos tévhitek és a klímaváltozás építészethez való kapcsolata is teret kap a XIX. Újszegedi Bioépítészeti Napokon – mondta a szerdai sajtótájékoztatón Monostory Péter, a Magyar Bioépítészeti Egyesület elnöke.


Az október 4-étől 15-éig tartó kiállítást és konferenciát az újszegedi Bálint Sándor Művelődési Házban rendezik, és Kiss Ernő, az intézmény igazgatója nyitja meg október 4-én, kedden délután 5 órakor. Ezen a napon, valamint szerdán és csütörtökön a kiállítások mellett szakmai előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők. Szó lesz például a napelemes rendszerek gazdaságosságáról és a hőszivattyúkról is. Kiss Ernőtől megtudtuk, a kiállítások vasárnap kivételével naponta délelőtt 10 és este 6 óra között látogathatók, hétfőn pedig délelőtt 10 és délután 3 óra között. – Általános és középiskolások részére előzetes bejelentkezés alapján szakmai körbevezetést, ismertetőt is szervezünk – fogalmazott az igazgató. Hangsúlyozta: az előadások és az október 15-éig látható kiállítás is ingyenes.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!