Szeged és környéke

2019.06.22. 22:14

Bohócdoktorokkal sportoltak a családok a Szegedi Repülőtéren - galéria

A belépőjegyek árát jótékony célra fordítja az alapítvány, az újszegedi gyermekkórház fertőző osztályának vásárolnak fertőtlenítőszereket.

Hajó Edina

Első alkalommal rendezte meg sportnapját a Karitáció Alapítvány, azzal a céllal, hogy a családok minőségi időt töltsenek el együtt. A sportolás mellett pihenésre és szórakozásra is volt lehetőség a Szegedi Repülőtéren megrendezett eseményen. Lovas-, kutya és taekwon-do bemutatón együtt sportoltak a családok, majd akik teljesítették az úgynevezett aréna akadálypályát, kipróbálhatták az elektromos autókat.

Családi nap a bohócdoktorokkal. Fotó: Török János - GALÉRIA

Szabó Alina és Masa Milla hét és fél évesek, Alinának a lovas- és kutyabemutató tetszett a legjobban, míg Millát a lovak bűvölték el. Nagy Magort az elektromos autó nyűgözte le, így közölte: megy és újra teljesíti az akadálypályát, mert akkor ismét beülhet az autóba. Azok között akik, sporteszközzel – rollerrel, biciklivel vagy görkorcsolyával – érkeztek, kétszer három fős sétarepülést sorsoltak ki a nap végén. A belépőjegyek árát jótékony célra fordítja az alapítvány, az újszegedi gyermekkórház fertőző osztályának vásárolnak fertőtlenítőszereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!