Szeged és környéke

2007.11.28. 19:03

Bordányi olvasóink szeretnek keresztrejtvényt fejteni

Bordány - Megyejáró körutunkat kedden Bordányban folytattuk: olvasóinkkal találkoztunk az igényes, új faluházban. Az újságkészítésről és a lapunk által szervezett programokról beszélgettünk, a jól sikerült este végén játszottunk is.

Szeretnek rejtvényt fejteni és figyelik az újságban a helyi sikerekről, eseményekről szóló beszámolókat – hallottuk bordányi olvasóinktól a lapunk által szervezett megyejárón kedden délután. Úgy fogalmaztak: a Délmagyarország életük része, szinte „olvasásfüggőknek" érzi magukat. Ezért dicsérték meg terjesztő csapatunkat, különösen Major István helyi kézbesítőt, mert amikor hajnalban felébrednek, a lap már biztosan ott van a postaládájukban.

Őrfi Ferenc arról beszélt, hogyan születik az újság. Fotó: Miskolczi Róbert
Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a kiadó, majd a lap születését ismertette, Pintér Melinda marketingmunkatárs akcióinkról és kiadványainkról beszélt, Győző-Molnár István, a kézbesítők régióvezetője pedig a folyószámláról történő befizetés előnyeiről szólt.

Alaposan olvasnak a bordányiak, kérdéseinkre jól válaszoltak, figyelmüket ajándékokkal jutalmaztuk. Falubeli szerzőtársunkat is ismerik: Lajkó Lászlóné tavalyi szakácskönyvünkben szerepelt virslis-zölséges töltött burgonya receptjével. Idei második kötetünket, amely hamarosan megjelenik, ismét gazdagította – borzas hússal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!