Szeged és környéke

2009.04.24. 23:16

Borszerda a Torkos Csütörtökre

Szeged - Idén először rendezi meg a Borszerdát a Magyar Bormarketing Kht., az immár hagyományossá vált Torkos Csütörtök gondolatiságát követve.

Munkatársunktól

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóhelyek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy április 29-én minden, az étlapon szereplő magyar bor árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak, illetve minden rendelt főétel mellé egy pohár bort grátisz adnak a ház borából. Amennyiben a csatlakozni kívánó vendéglátóhelyen nincs „ház bora", úgy egy vörös és egy fehér tételt az akció napjára annak nevez ki, és ezt feltünteti. A legnagyobb bornagykereskedő cégek is csatlakoztak az akcióhoz, országosan több mint 410 étterem várja a borbarátokat. A honlap szerint 3 szegedi étterem tesz hasonlóképpen: az Alabárdos, a Gödör étterem és a sziksósfürdői Fekete Péter. Az akcióhoz kedd délig még lehet csatlakozni. Bővebb információ a www.borszerda.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!