Szeged és környéke

2010.10.20. 20:43

Csirkecsont horror Algyőn - galéria

Feltehetőleg illegális vágásból származó csontokat találtak Algyő közelében. A bomladozó húscafatok miatt a rendőrség is nyomoz.

Delmagyar.hu

Az Orpheus Állatvédő Egyesület ebrendészetét az állategészségügyi hatóság, és a rendőrség értesítette kedden, hogy az Algyő – Irmamajor erdős területén nagy mennyiségű szárnyas állatcsontot dobott ki. A feltehetően illegális vágásból (vagy kifőzdéből) eredő dög maradványok veszélyes hulladéknak minősülnek, melyre eredetileg egy természetjáró akadt rá. A bomladozó csont-és húscafatok akár fertőzést is terjeszthetnek, melyek közterületen hagyása természetkárosító bűncselekménynek minősülnek.

Csirkecsont horror Algyőn. Fotó: ebrendeszet.hu (galéria)


Az Orpheus Állatvédő Egyesület a természetben található szennyezett területet több órás munkával sikeresen megtisztította. Aki az ügyben érdemi információkkal tud szolgálni, az keresse a területileg illetékes hatóságot. Az ügyben a rendőrség környezetkárosítás gyanúja miatt indított ismeretlen tettes ellen eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!