Szeged és környéke

2010.03.30. 13:22

Csongrád megyeiek az internet pöcegödrében

Szeged - Nem a büszkeség íratta velünk ezt a cikket, pusztán a figyelemfelkeltés volt a cél: mindenhol jelen vannak a Csongrád megyeiek, még az internet pöcegödrében is.

Delmagyar.hu

Néhány nappal ezelőtt, március 26-án került fel az internet pöcegödrének elnevezett oldalra (napiszar.com) egy kép: egy idős férfi egy taxi feliratú talicskával felszerelt kerékpárt teker, amit színesfémmel raktak tele. A háttérből pedig egyértelműen kiderül, hogy Hódmezővásárhelyen kapták lencsevégre a gyanútlan fuvarozót.

Szerzőként bozolaci van megjelölve, a képhez már 453 hozzászólást írtak az oldalon regisztrált fórumozók. Oygob Vásárhelyt "éltette" kommentjében ("Éljen Vásárhely..."), ladysokk88 pedig azon tűnődött, talán egy jól menő taxis cége lehet a pedálozó férfinak ("Vagy jól menő taxicége… Sosem lehet tudni :)").

A háttérből egyértelműen felismerhető Hódmezővásárhely. Fotó: Internet

A háttérből egyértelműen felismerhető Hódmezővásárhely.
Fotó: napiszar.com

A még meg nem kötött betonban "lávolta" egy rajongó a honlapot, majd feltöltötte a fotót. Ennek szerzője HelloMenyus, a hozzászólások száma 31. Ezek között olvashatók olyanok, amelyek írói remélik, hogy így köt meg a beton, és a jövő generációi is látják majd ezt a "nagy poént" ("ezen generációk röhöghetnének, ha így hagynák"). Mások pedig azon elmélkednek, hogy talán azért nem haladnak a városban folyamatban lévő felújítások és építkezések, mert a munkások inkább szórakoznak (xenon415: "ezért nem halad a rókusi krt....", WSOP: "meg az 1 V :) Szeged").

Egyesek szerint poén lenne, ha így kötne meg a szegedi beton. Fotó: Internet

Egyesek szerint poén lenne, ha így kötne meg a szegedi beton.
Fotó: napiszar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!