Szeged és környéke

2008.11.26. 19:25

Csütörtök este adjuk át a Presztízs díjakat

Szeged - Ötödik alkalommal rendezzük meg ma este 7 órai kezdettel a Presztízs díjátadó gálát egy új helyszínen, az SZTE TIK-ben. A Délmagyarország és a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Presztízs Díja 2008 nevet viselő elismeréseket 6 kategóriában ítéljük oda, a legszebb üzleti weboldalért pedig különdíj jár.

Munkatársunktól

Ma estére, a Presztízs-gála 7 órai kezdésére ünnepi díszbe öltözik az Ady tér környéke, illetve az ottani József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK): az egyetemi élet e centrumában, az impozáns üvegpalota hatalmas átriumában rendezzük meg ugyanis a gazdasági élet Oscarjának díjátadó ünnepségét. A díszletet, a színpadi elemeket, az asztalokat és székeket szállító kamionok már tegnap este Szegedre érkeztek, a rendezők azóta dolgoznak az egyetemi központ felöltöztetésén.

Ma este kiderül a 7 díjazott vállalkozás, illetve üzletember neve. Kiderül, kinek ítélte oda a zsűri 6 kategóriában a Presztízs díjat, valamint hetedikként a különdíjat. Azokat a kitüntető címeket, amelyek ugyan nem járnak pénzjutalommal, de amelyeknek a térségben óriási a „presztízse". A nyertes egy kommunikációs csomagnak és a Presztízs-logó használatának juthat a birtokába, egy évig élvezheti azt az előnyt, hogy eddigi eredményeinek köszönhetően ráterelődik a figyelem.

A mai gálán ott lesz a szegedi közélet, a kultúra, a tudomány, a gazdaság képviselőinek színe-java. Eljönnek azon vállalkozások képviselői is, akik a korábbi években már elnyerték a Presztízs díjat. Megváltott belépőjegyével idén mindenki az Értünk – Szegedi Csecsemőotthon Alapítványt támogatta, vezetőjének az esten 1 millió forintot nyújtunk át jelképesen.

A műsort – az operettshow-t –, a jelöltek és a nyertesek bemutatkozását, ünneplését követően a vacsoráé, a felhőtlen szórakozásé és a baráti beszélgetéseké lesz a főszerep. Akárcsak eddig minden évben.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!