Szeged és környéke

2015.07.21. 12:47

Csütörtökön kinyit a Kis Virág

Hat év után csütörtökön reggel 9-kor kinyit a Klauzál téren a Kis Virág cukrászda, valamint a négyszáz vendég fogadására alkalmas terasz.

Munkatársunktól

Mint ahogy Gyuris László mestercukrásztól, a Virág cukrászda üzemeltetőjétől megtudtuk, a régió legnagyobb, 64-féle fagylaltválasztékát kínálják majd.

A patinás cukrászda hagyományait követve igazi fagylaltkülönlegességeket is kóstolhatunk majd, mint például a Rákóczi Túróst, az Eszterházy fagyit, a sárgabarack szósszal meglocsolt jugohurtos sárgabarackosat, és déligyümölcsös kreációkat. Előveszik az egykori, nagysikerű ízeket, mint például a Waffel fagyit, ami csokoládé, mogyoró és nápolyidarabkák kombinációja.

A csütörtöki ünnepélyes alkalomra régi, hagyományos módon elkészített, nosztalgikus fagyikat is készítenek, mint a klasszikus csokoládét, a puncsot, a vaníliát és a citromot, és nosztalgikus áron, 88 forintért kínálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!