Szeged és környéke

2010.12.22. 11:40

delmagyar.hu filmklub - Sorsoltunk a Facebook-mozira

Szeged – Júniusban indítottuk, azóta minden hónapban egyszer közös filmnézésre vártuk olvasóinkat a delmagyar.hu és a Belvárosi Mozi közös filmklubjába. Így lesz ez most, decemberben is, 28-án, ekdden a Facebook-mozit nézzük meg.

Delmagyar.hu

Kisorsoltuk decemberi filmklubos játékunk nyerteseit. Az alábbi tíz olvasónk másodmagával ingyen nézheti meg december 28-án, kedden 18 óra 15 perctől a Belvárosi Mozi Balázs Béla termében a Social Network – Közösségi háló című Facebook-mozit.

Bodnár Tünde,
Kaprai Tamás,
Kromka Attila,
Rácz Istvánné,
Simon Balázs,
Süli Ildikó,
Szabó Anita
Szalai Diána,
Sztancsik Ildikó,
Török Gábor.

Gratulálunk a nyerteseknek!

De várjuk azokat is, akik most nem jártak szerencsével! A kedvezményes jegy ára 650 forint. Találkozzunk kedd este, jelöljék be a mozit!

Korábban írtuk:
Robin Hood, Eredet, Predators, Kövéren szép az élet, Őrzők legendája, Terhes társaság. Ezeket a filmeket vetítettük eddig a delmagyar.hu és a Belvárosi Mozi közös filmklubjában. Minden hónapban választunk egy filmet a 90 éves filmszínház kínálatából, amelyhez a vetítések előtt játékot hirdetünk. Tíz szerencsés páros belépőket nyer a filmre. De azok is jól járnak, akikhez nem volt kegyes Fortuna: a filmklub előadásaira ugyanis kedvezményes, 650 forintos jegyeket lehet váltani.
Év végére ott tartunk, hogy a filmklub valódi klubként működik: egyre több ismerős, visszatérő moziimádó nézi velünk a vetítést.

De a filmimádóknak honlapunkat is érdemes felkeresniük: Képmutató című filmes bolgunkban folyamatosan mozival kapcsolatos posztokat olvashatnak.

Most decemberben a Facebook-sztori kerül a vetítővászonra. A Social Network – Közösségi háló című filmet december 28-án 18 óra 15 perckor a Belvárosi Mozi Balázs Béla termében nézhetik meg. A szerencsések ingyen, a fizető nézők 650 forintért. Játsszon velünk!

Social Network – A közösségi háló

2003 egyik őszi éjszakáján a kollégiumi szobájában egy egyetemista új komputerprogramot tervezett – a haverjai közösségi életét áttette a netre, hogy megkönnyítse a kapcsolattartásukat. És ez bomba ötletnek bizonyult. Mark Zuckenberg nem sokkal később már a világ legfiatalabb milliárdosa volt, de ezzel alaposan felkavarta a magán- és szakmai életét is.

A közösségi háló - a film hivatalos előzetese
színes, feliratos, amerikai filmdráma, 121 perc

rendező: [namelink name="David Fincher"]
szereplők: [namelink name="Jesse Eisenberg"] (Mark Zuckerberg), [namelink name="Justin Timberlake"] (Sean Parker), [namelink name="Andrew Garfield"] (Eduardo Saverin), [namelink name="Joseph Mazzello"] (Dustin Moskovitz), [namelink name="Rooney Mara"] (Erica), [namelink name="Max Minghella"] (Divya Narendra), [namelink name="Rashida Jones"] (Marylin Delpy), [namelink name="Caleb Landry Jones"] (diákszövetség tag), [namelink name="Brenda Song"] (Christy Lee), [namelink name="Malese Jow"] (Alice), [namelink name="Barry Livingston"] (Mr. Cox).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!