Szeged és környéke

2015.12.02. 19:20

Délmagyarország-Rotary Advent: újabb két család számára tettük szebbé a karácsonyt

A Szunyogh család az adományozó oklevelet vehette át olvasóink jóakarat-forintjairól. Laczi Melinda és családja vehet még át adományról - ruhautalványról és tisztítószerről - szóló ígérvényt, melyet az SZTE Konfuciusz Intézet képviselői adtak át.

Munkatársunktól

A Délmagyarország-Rotary Adventen, a Klauzál téren ma 17 órakor jelképesen kinyitottuk adventi naptárunk második ablakát, melyben újabb két család számára rejtettünk el ajándékot. A szerdai lapunkban bemutatott Szunyogh család volt az egyik: az adományozó oklevél átadásával biztosítottuk őket arról, hogy karácsony előtt pár nappal megkapják olvasóink jóakarat-forintjait, melyet a Lapcom Média Alapítvány számlaszámán gyűjtünk.

Délmagyarország-Rotary Advent: újabb két család számára tettük szebbé a karácsonyt. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA

Rajtuk kívül Laczi Melinda és családja vehet még át adományról – ruhautalványról és tisztítószerről – szóló ígérvényt, melyet az SZTE Konfuciusz Intézet képviselői adtak át. Az ajándékok átadásában segítségünkre volt a [namelink name="László Boldizsár"] - [namelink name="Nánási Helga"] operaénekes házaspár. Az ezt követő ünnepségen a [namelink name="Gregor József"] Általános Iskola diákjai adtak műsort.

Délmagyarország-Rotary Advent: újabb két család számára tettük szebbé a karácsonyt. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA



Aki az interneten szeretné nyomon követni adományozó ünnepségeinket, a Klauzál tér élő képét itt találja meg.

A 24 napos programsorozatról minden információt - így sztárvendégeink névsorát is - megtalálhatják itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!