Szeged és környéke

2019.05.22. 08:32

Délmagyarral tapétázta ki a boltot Rita

Tapogatják, simogatják az újságot a Csongrádi sugárúti kisboltban.

Munkatársunktól

Évek óta csodájára járnak egy három évvel ezelőtt nyílt, Csongrádi sugárút végén lévő kisbolt tapétázásának, ugyanis Délmagyarországgal díszítette ki a tulajdonos, Oláh Rita.


– Egy szobafestő barátom ötlete volt, ismerősök, barátok segítségével gyűjtöttük össze a szükséges mennyiséget. Olcsóbb volt, mint ha egyszerűen csak kifestettük volna – mondta. Még arra is figyeltek, hogy gyászközlemények és rossz hírek – baleset vagy gyilkosság – ne kerüljenek a falra és a plafonra.

Egyedi ,,tapétát

A reakciókról szólva Rita azt mondta, tetszik a vendégeknek a hírekkel és fotókkal borított fal és plafon. – Sokan kíváncsian tapogatják, simogatják, hogy tényleg újság-e, vagy tapéta. Van, aki elkezdi olvasgatni a lapot – mesélte nevetve Rita.


A vevők nem tudják megállni, mindenki tekergeti a nyakát, próbálják elolvasni a cikkeket. Rita korábban azt is elmesélte, hogy volt egy vevő, aki megkérdezte, lefotózhatja-e az egyik oldalt, mert a 2015. június 12-i sportrovatban egyik ismerőse, Csőke Balázs Ironman-triatlonos szerepelt.


– Ilyen biztos nincs másutt Szegeden – mondta az egyik vásárló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!